maanantai 12. maaliskuuta 2012

Wazzup summer!

Voi jessus, mä ehdin just kirjottaa pitkän avautumisen tähän, ja sit painoin ruksia :D Kunnon arkipäivän sankari.
Mutta tän pienehkön hiljaiselon selitän koulujutuilla ja tentteihin valmistautumisella. En oikeesti oo näin reipas, mutta pitää mennä uusimaan anatomian kolmosmoduuli, jonka stressipäissäni päätin syksyllä ottaa hylättynä ulos. "Ehkä ihan hyvä idea levätä hetki, keväällä jaksaa lukee kun aurinkokin paistaa ja on muutenkin parempi mieli." Vissiin sitten nii :D 

Mutta nyt oikeesti on parempi mieli. Koska nyt on kesä! Koska vuodessahan on tosiaan kaks vuodenaikaa, kesä ja talvi, ja nyt talvi näyttäis kovasti olevan ohi, joten kesä!!! YESSS!
Kesän merkkejä löytyy nyt niin monia, että sen on pakko olla ihan nurkan takana. Joku ukkeli pyöräili vastaan shortsit jalassa, ja melkein lensi turvalleen sohjoon. Onneks kesä olis kuivannut sen minkä kasteleekin, eikä se mies kaatunut. Mutta mun kengät sen sijaan oli vähän märähköt. Talvikengillä tuli heitettyä vesilintua, enkä koske niihin enää pitkällä kepilläkään. Kesä, here we come!
(Nää kuvat oli ihan pakko laittaa isoina, vaikka ne ei ihan ehkä sovi. Mutta ei se oo niin justiinsa.)


Ihan selkee kesä jo!

Älkää katsoko lumipenkkaa, vaan aurinkoa! KESÄ!

Okei no pihassa ei ehkä ollut ihan täysin kesä. Mutta kesäkengät tuo sen fiiliksen lumenkin sekaan!

Märät KESÄkengät Seppälästä

Angstisukat Monkista. Ei ihan kuvastanut kyllä päivän fiilistä, varsinkaan enkun tunnin hepulikohtausta :D
Ostin myös vähän vähemmän kesäkengät HM:ltä, josko näillä pysyisi lumi ja vesi kengän ulkopuolella.

Mahtavinta silti kesässä ja keväässä on ikkunat. Meidänkin ikkunasta ei huomannut aiemmin tota sotkua, mutta aurinko paljasti siinä nyt lukevan "TUOKAA KALJAA". 

Jos joku ei näistä kevät/kesätsemppauksista huolimatta oo nyt päässyt vielä kevättunnelmiin, ei tarvi kun avata youtube ja kuunnella tiettyä musiikkia.


                                           

Kevään merkki on myös se, kun E hukkasi lompakkonsa, ja oon nyt pari viikkoa toiminut maksumiehenä. Tänään tuli viesti: "Lompakko löytyi työpaikan parkkipaikalta!" Se oli tippunut sinne, hautautunut lumeen, ja nyt kun lumet suli, se paljastui sieltä :D KESÄ, YESSSSSSSSS!!!!!!!!!!
Ollaan lähdössä Rukalle pääsiäiseksi, toivottavasti saadaan nauttia siellä kuitenkin laskettelusta ihan normaalisti, vaikka vähän sulaneemmissa olosuhteissa. Ja voihan siellä rinteessäkin ottaa vähän väriä, jos jättäis toppatakin mökkiin ja pistäis bikinit päälle! Mikä jottei.

Nyt lukemaan anatomiaa intoa puhkuen, juuri niin kuin syksyllä ajattelinkin =) Hiphei!
4 kommenttia:

 1. Tuntuu hyväältä lukea etten ole ainut joka on haudannut talvitakit kaappiin odottamaan ensi talvea. Kengät on vaihdettu tennareihin jo tammikuunpuolessa välissä, koska aurinko alkoi paistaa silloin ;)

  Kivaa viikkoa Nenni <3 Odotan kirejttäsi kuumeisesti :))

  VastaaPoista
 2. Voi kyllä, kesä on vaan mielentila, ja jos päättää että talvi on ohi, niin silloin se on ;)

  Kivaa viikkoa Iitallekin <3 Postissa on tulossa jotain, tolla samaisella matkalla mistä noi kuvatkin on otettu, tapahtui tietynlaista edistävää postitusta, toivottavasti NE on perillä jo pian! ;)

  VastaaPoista
 3. maailman hienoimmat sukat! :DD

  -heidi

  VastaaPoista
 4. Hahaa kiitos, arvasin että tykkäisit ;DD
  Eiks oo muutenkin melkoinen ihme että on sentään samaa paria? Harvemmin :D

  VastaaPoista