torstai 1. maaliskuuta 2012

Tärkeä hiihtolomakooste

Heipsuli hei!

Kakkostuparit tuli vietettyä, ja hiihtoloman aloitus tuli suoritettua oikein mallikkaasti! Ruoka, juoma, ja erityisesti seura oli oikein hyvää ;)

Pusipusiii <3

Seuraavana päivänä sain pikkusiskon kylään, ja olin kyllä ihan freesinä asemalla vastassa! Meillä oli kyllä oikein hauskaa, ja jumitettiin riemurasian sivuilla kattelemassa videoita. Täytyy kyllä myöntää, että sunnuntain ehdoton ykkösvideo oli tämä:


Mentiin sitten junalla Pohojam maalle maanantaina kun ei keksitty mitään tekemistä, ja katottiin koko junamatka Madventuresia. Ja tehdään tästä postauksesta nyt tämmönen videopainotteinen, ja linkitetään nyt näitä juttuja, joita on muuten ihan parasta katella junassa...Yes. This is my pampers collection. Please show. Not enough....
Mitähän on mahdettu hokea koko hiihtoloman ajan :--D Yes...

Kotiin päästyämme päätin sitten vielä repäistä vajaan 7km lenkin, kaiken lisäksi juoksin koko matkan, enkä oo juossut sitten viime alkusyksyn jälkeen :D Että ei ihan hullumpi suoritus näin kylmiltään. Tarkoituksena ei ollut ees juosta, mutta sit jostain sitä sisua vaan pukkas niin paljon, että jalat vaan vei eteenpäin. Ei siinä sitten mitään pysähdelty. Ja nyt on lonkat niin kipeenä, että hyvä kun pystyin tänään käveleen kaupungilta kotiin :D

Seuraavana päivänä käväsin hiihtämässä. Mun ei ees tarvis kertoa siitä teille, mutta aluksi meillä oli jonkun mumman kanssa kunnon skaba. Vauhti oli yhtä kova, tai "kova", enkä meinannu saada ohitettua sitä millään. Sitten ylämäen jälkeen pääsin ohittamaan, kun se tais vähän hyytyä siihen. Se ohitus olis kyllä pitäny saada videolle, kun lähdin "luistelutyylillä" ohittamaan, näytin varmaan joltain lentoon lähtevältä pelikaanilta :D Räpyttelin käsillä ja huidoin sauvoilla, kun en meinannut pysyä pystyssä edes.
Sen jälkeen kun olin sitten kovalla vaivalla ohittanut mummon, joku mua just ja just olkapäähän oleva pikkutyttö ohitti mut luistellen. Siinä vaiheessa tuli aika selkeeksi, tekisinkö sen 3- vai 5km lenkin. 
Hullujen hommaa.

Hankin myös uuden kevyen takin kevääksi, koska mulla ei oo mitään tämmösen sään takkia.

Hei, en osaa siivota.


Mutta nyt tänä viikonloppuna meille on tulossa kunnianarvoisia vieraita, joita kutsutaan nimillä Äiti ja Isi!
Äiti tulee pe-la yöksi, ja iskä su-ma, koska se on menossa maanantaina johonkin kokoukseen etelään, ja sille tulee paljon helpommaksi lähteä meiltä kun ajella Poho Jam Maalta. Ja pääsevät sit molemmat kattomaan ekaa kertaa meidän uutta kämppääkin :)
Aika kivaa siis tiedossa loppulomaksikin!

Mutta nyt meen sänkyyn. Päätä särkee. En kyllä tiedä miksi.

Päänheilutuskuvat, sitä parasta viihdettä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti