sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kinuskia villasukassa

E:llä oli perjantaina synttärit, joten aattelin olla hyvä tyttöystävä.

Toi Karhu tuolla takana ei oikeesti liity lahjaan, mutta voitte vaikka kuvitella että se liittyis! Pisteet nousee :D

Ostin kortin ilman mitään taka-ajatuksia, vaikka tätä katsellessa niiltä "taka-ajatuksilta" ei voikaan oikein välttyä.

Lahja sisältää aika paljon insidejuttuja, kuten herkkumunkki joka menee suoraan insideen, samoin lakupötköt meni oikeestaan heti insideen. Kortin sisältökin oli inside, mutta ei ihan kirjaimellisesti samalla tavalla kuin noi muut.

Nyt tänään on kahvittelupäivä. Pidätte mua varmaan ihan kauheena ihmisenä, jonka pitäis välittömästi pakata laukkunsa ja valaa jalkansa sementtiin ja hypätä järveen. En nimittäin kauheesti pidä kakuista. Kaikki mahdolliset herkut menee, mutta kakku ei oo kauheen hyvää. Tein silti b'day boyn toiveen mukaisen kakun.

Kinuskikuorrutus on pikkasen epätasainen, mutta tuskin se makuun vaikuttaa. 

Ja mitä olis kakku ilman karkkikoristeita. Onhan se hyvä että tekijäkin voi siitä ees jonkun osan syödä, kuorrutuksen ja karkit :D

Tossa tuli myös käytyä hämärän rajamailla. Tunsin, että villasukan pohjaan oli jäänyt jotain. Katoin että mitä siellä oli, ja siellä oli lattialle tipahtanutta kinuskia. Siinä hetken olin oikeesti aika syvällä, koska mietin, että oonko ihan ihmishirviö jos syön sen sieltä... Onneks palasin takasin maan pinnalle ja heitin sukat pesuun, näin alas sitä voi joskus vajota :DD Tuli vaan pieni epätoivo, kun olin ehtinyt jo kaapimaan kattilan tyhjäksi, ja enkä viittinyt sormellakaan vetästä tosta kakun päältä. 
Toi kakku on muuten aika ruma. Tai siis oikeestaan sehän on ihan tosi ruma. Onneks kaikki nykyään hehkuttaa kuinka sisäinen kauneus on tärkeintä. Toivotaan että toi kakku on hyvä seuramies, että se omalla persoonallaan kompensoi ulkonäkönsä puutteita.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. 
Ps. Tiistaina työhaastattelu, vaan enpä kerro minne ;--) Jihihii!
3 kommenttia:

  1. Mutta eikös se maku oo aina tärkeintä noissa kakkujutuissa!

    VastaaPoista
  2. Onhan se joo, itellä vaan tökkii justiin myös se kakun maku ;D Olihan toi ihan hyvää, siis ainakin se meni ihan kuumille kiville, vaikka ite en siitä tykänny paljoo yhtään :D

    VastaaPoista