sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Sinisilmät vaaleanpunaisilla aurinkolaseilla

Hui kauheeta, huomenna se alkaa. Ensimmäinen päivä hoitajana nimittäin! Miks se kaikki jännittäminen piti pimittää tähän viimeiseen iltaan? Oon hukannut tänään jo nimikyltinkin, ja sitä jouduttiin sit etsiin raivokkaasti joka paikasta. Onneks sentään löytyi, olin laittanut sen tosi hyvään ja loogiseen paikkaan, mutta en oo nyt kovin loogisella tuulella. :D

Olin lauantaina Lotan luona Helsingissä. Oli kieltämättä ihan älyttömän hauskaa! Meidän piti viettää iltaa ainoastaan siellä kämpillä, siemailla jotain juotavaa ja puhua scheibea. Mutta yksi asia johti toiseen, ja yhtäkkiä löysimmekin itsemme Tivolin tanssilattialta! Tivoli ei nyt oo välttämättä se ykkösvaihtoehto, mutta Lotan kaveri sai ylipuhuttua meidät sinne, niin miksipä ei! Ilta kului aika kivasti. Ja multa kysyttiin yhessä vaiheessa että "Ootko sä autolla kun et juo ollenkaan?" Oli tosi kiva vastata, että "Juon shotteja ettei tarvi käydä koko aikaa vessassa." :D Mutta nykyään teen niin, en jaksa muutenkaan roudata mitään tuoppia koko aikaa johonkin! 


Mutta ilta päättyi onnellisesti, lähdettiin tuntemattomien ihmisten kyydillä takaisin kämpille. Ihanan sinisilmäistä! Mutta eilen oli pakko antautua kohtalon vietäväksi, koska Lotan jalat oli ihan muusia korkkareiden takia, eikä oltais varmaan oltu ikinä perillä kun jouduttiin menee hitaasti, eikä tiedetty ees millä bussilla oltais päästy takaisin. Ei käynyt kuinkaan, ehjin nahoin kotona :D Suosittelen kaikille elämään vaaleanpunaiset aurinkolasit päässä!

Ja kun lähdin takaisin kotiin, bussissa vastaan tuli salkkari-Sebastian. Näen kyllä käytännössä ihan aina jonkun salkkarisankarin kun käyn Helsingissä. Aika hassua, viimeksi näin Sergein. Nojoo. 

Oli ihan huippu ilta, huippua seuraa, ja toivottavasti nyt tästä on hyvä aloittaa huippu viikko! Jännittää vaan niin paljon että tuskin pystyn ees käveleen huomenna :D Uskoisin nukkuvani pommiin.

Hyvää alkavaa viikkoa pallerot <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti