tiistai 17. tammikuuta 2012

Oops I did it again...

Heipä hei! Oon nyt pitänyt hiljaiseloa jonkun aikaa, kun harjoittelu tuntuu vievän kaiken energian päivästä. Töistä tullessa oon hetken aikaa jaksanut olla ja touhuta, ja sit oon nukahtanut ja nukkunut tosi pitkät päikkärit, mikä ei oo koskaan hyvä idea. Mutta eilen menin heti kaheksan tunnin työpäivän jälkeen tunnin mittaselle lenkille, enkä nukkunut päikkäreitä, ja uni tuli illalla ihan minuuteissa! Eli siis tässä taitaa olla uus hyvä resepti päivälle :)

Resepteistä puheenollen, oon päättänyt tehdä ruokavaliolleni jotain. Viime viikon alussa karppasin kaks päivää (noloa), ja pian huomasin jo syöväni leipää samalla innokkuudella kuin aikaisemminkin. Karppaaminen ei oo ihan se mun juttuni, olin tosi väsynyt ja meinasin vielä pyörtyä harjottelussakin sen takia. No nyt sitten päätin pari päivää sitten lopettaa punaisen lihan syömisen ja kostaa karppaamiselle. Samana iltana napsin nakkeja ihan hyvällä halulla, kunnes tajusin, että vaaleanpunaisesta väristä huolimatta rikoin tätä uutta ruokavaliota :D No ei se siihen loppunut. Menin töihin, ja kerroin innoissani punaisen lihan boikotoimisesta, kunnes räjähdin nauruun kun huomasin laittaneeni eväsleipien väliin kinkkua :D:D Jos joku tietää niin viisaan ihmisen, joka ei tarvis aivoistaan yhtä viidennestä, niin mulle voi vaikka lahjoittaa.

Mutta kaikista näistä noloista väärinkäsityksistä huolimatta, syön tällä hetkellä soijarouhe-pastakastiketta ja ruismakaronia. Nyt ollaan tosissaan. Ainakin niin kauan, kunnes taas väitän jauhelihan olevan ruskeaa eikä punaista lihaa.Muuten, en oo muistanutkaan kertoa, että tähän meidän kämppään ei muutakaan se nainen kenet mainitsin jossain aiemmassa tekstissä, vaan semmoinen nuorempi pariskunta :) Hyvä niin! Meidän muuttoajankohta ei oo vieläkään tiedossa, enkä jaksaisi odottaa ollenkaan. Oon suunnitellut jo talonvaltausta. Uskoisin, että tällä viikolla ei tapahdu mitään, mutta sitä seuraavana viikonloppuna me viimestään muutetaan. Tai mä ainakin aion viedä tavarani sinne, sama se onko edelliset asukkaat vielä siellä.

Mutta tunnin päästä pitäis olla jo töissä. Toivottavasti pääsen piikittämään ihmisiä! :-) Se on kivointa koko harjottelussa. Tähän loppuun vielä biisi kaikille jotka ei osaa pitää lupaustaan herkuttelun lopettamisessa. Miten niin omistan tän biisin itselleni?
 Pus moi!


                                   
(Aina muuten Britney-videoita... No mut tää on sentään hyvä!)


2 kommenttia:

  1. Nauroinkin jo fb.ssä sun ruokajutuilles. Oot kyllä aika paras :DD

    VastaaPoista
  2. Joo, toi itsekuri ei oo mikään loistava :D Ja siis oikeesti, en ikinä aattele mitä syön, syön aina oikeestaan sitä mitä tekee vaan mieli. Ihmekös sit tulee syötyä oikeesti vahingossa kaikken näköstä mitä ei ees pitäis...

    VastaaPoista