perjantai 20. tammikuuta 2012

Hiuskarvan varassa

Värjäsin hiukset. Itse. Taas tuli valittua liian punertava sävy. Nyt on tummat latvat ja punertava juuri, vaikka sen ei pitänyt ees olla mitenkään erityisen punertava väri. Noooh... menkööt nyt seuraavaan kertaan saakka :D Ehkä silloin värjäys voisi tapahtua kampaajan toimesta. Voisin vaikka kokeilla taas etuhiuksien kanssa elämistä, vaikka viime vuonna se ei onnistunutkaan. Leikkasin (itse tietenkin) etuhiukset, ja seuraavana päivänä rupesin kasvattamaan niitä jo pois. Toki siinä saattoi ehkä hitusen näkyä amatöörin kädenjälki, kun leikkasin semmoset keskeltä ja sivuista yhtä tasaset. Jos ne olis ollu siistit ja hieman ees kasvojen piirteisiin sopivat, ehkä olisin voinut pitääkin ne? Uskaltaako taas mennä kokeilemaan, vai käykö siinä taas niin, että joudun pitämään etuhiuksia pinneillä kiinni, kunnes ne kasvaa takasin?

Aiemminkin on tapahtunut pienehköjä itsensä etsimisiä tässä kotivärjäyksen saralla. Pikkusisko sai porkkananväriset raidat, ja itsellä oli punajuurijuurikasvu.

Tässä melkeinpä tasan vuosi sitten leikkaamani etuhiukset. Tästäkin voi jo vähän hahmottaa, että ne on aika amatöörimäisen näköiset :D 

...ja tästä kuvasta näkee selkeesti kuinka jäätävän tikkusuoraan leikatut ne on. Ne vois sopia, jos ne olis vähän vähemmän paksut, fiksun malliset, ja täysin jonkun toisen leikkaamat.
Enhän mä itse leikkaa itseltäni umpisuolta jos se tulehtuu, koska en osaa, vaan kirurgi osaa tehdä sen oikealla tavalla ja pienemmillä epäonnistumisprosentilla. Miksi siis leikkaisin hiukseni itse, koska kampaaja on koulutettu siihen? Jos oikeesti meinaan leikata vielä joskus itse hiuksia, pliis linkittäkää mulle tää kuva, ja muistuttakaa, ettei Fiskarsseilla pysty ihmeisiin:

Nää olis niin ihanat! Itse asiassa, jos mä hetkeks aikaa meen tonne vessaan keittiösaksien kanssa, kyl mä uskoisin onnistuvani... Kyllä opiskelijan täytyy tietää missä asioissa kannattaa säästää! Itseluottamusta kehiin ja omat käden taidot kunniaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti