maanantai 19. joulukuuta 2011

TÄTTÄRÄÄ MUUTTO EDESSÄ!

Täällä kirjoittelee yksi aivan hulvattoman onnellinen ihminen! Soittelin tunti sitten eräälle miekkoselle, joka suostui vuokraamaan kämppänsä meille! Me siis tiedettiin tämän kämpän olemassaolosta E:n työkaverin kautta, sillä hän asuu siinä tyttöystävänsä kanssa, ja he ovat nyt muuttamassa tammi/helmikuussa pois. Oltiin yli kuukausi sitten katsomassa sitä kämppää ja oltiin heti ihan rakastuneita, mutta nyt tänään he vasta soittivat vuokraisännälle ja ilmoittivat muuttavansa siitä pois. Ja heti kun sain sen tietooni, soitin tälle vuokraisännälle joka oli hieman hämillään, mutta oli iloinen että ei tarvi ruveta etsimään uusia asukkaita siihen asuntoon. ELI ISO JEE! Joululahjatoiveeni toteutui! :)

Hyvästi kurja ensimmäinen yhteinen kämppä. Näytit enemmän poikamiesboksilta kuin Jennin kotoisalta kodilta. Aikasi on nyt tullut.

Asioita, jotka yhtäkkiä pomppasivat ostoslistalle:

Ainakin sohva menee vaihtoon, ja haluan ehdottomasti nykyisen nahkasohvan tilalle tosi pehmoisen ja neutraalin värisen, joko ruskean, valkoisen tai beigen. Kämpässä värimaailma on juuri tuota luokkaa, joten vihdoinkin saattaa olla, että saan sen näköisen asunnon mistä olen unelmoinutkin! Ei olla edes tämän vuoden jälkeen kehdattu pitää virallisia tupareita, koska ei tää kämppä oo oikein ees näyttämisen arvoinen. Tai ainakaan mä en pidä tätä oikein viehättävänä, eikä kumpikaan meistä oo oikein motivoitunut sisustamaan tai pitämään kämppää siistinä. Esimerkiksi keittiö näyttää siivottunakin sotkuiselta! Tosi masentavaa. Mutta nyt oon ihan älyttömän onnellinen, kun vihdoinkin saadaan muuttaa oman näköiseen kämppään :) Siitä tietenkin postausta sitten kun se on ajankohtaista.
Nyt pitäisi jaksaa vielä pienet loppurutistukset ennen joulua, huomenna ja keskiviikkona on viimeiset tentit! Nyt lukemaan, ja kiitos jo etukäteen ihanille yläkerran naapureille näiden kuukausien äänekkäästä yhteiselosta. Kuukauden kuluttua tekin olette vain yksi muisto muiden joukossa! Ellei tulevat naapurit pistä paremmaksi...4 kommenttia:

 1. Hineo homma! Onnea :> (kiva sohva!)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos =) Toi sohva on kyllä aika kiva, mutta valkoisena ehkä vähän turhan arka väri.

  VastaaPoista
 3. Onnea asunnosta! :) valkoinen sohva on kyllä todella hieno ajatuksena ja kuvissa, mutta olihan sulla onneksi muitakin värivaihtoehtoja. Se ei välttämättä vaan kauaa pysy kauniin valkoisena, joskin Ikean vaihtopäälliset on joissakin malleissa aika edullisia.

  VastaaPoista
 4. Danke schön! :) No siis mä ainakin oon aika tavalla tota valkoista sohvaa vastaan, koska se olis ainakin itseni tuntien, jo kuukauden päästä ruskeahko :D Ja en ees tiedä onko just toi Ikean sohva se mikä olis hankintalistalla, vaan se voi olla joku toinenkin jostain muualta! Mutta tärkeintä on, että se on mukava, pehmeä ja nätti, joka sopii olkkarin värimaailmaan :) Ihanaa vihdoinkin sisustaa kämppää jossa on joku värimaailma, eikä mitään ysäri-kohokuviotapetteja!

  VastaaPoista