tiistai 1. toukokuuta 2012

Shiny happy people

Huhhuh. Vapusta on (melkein) selvitty, ainakin siltä alkaa tuntumaan. Olin Tampereella, kuten aika moni muukin oli päättänyt! Onneksi oli ihan kiva ilma ja kivaa seuraa, mukaan lukien tuntemattoman tytön jonka kanssa hengasin ties kuinka pitkään :D Siitä tuli ihan bff parissa minuutissa, enkä ees tiedä kuka se oli. Vapun taikaa! Mutta oli ihan parasta seuraa, kaikki uudetkin tutut oli tosi mukavia, mutta eniten tottakai tätä vanhaa sydäntä lämmitti rakkaiden ystävien näkeminen <3 Ootte kaikki ihania <3

Aattelin nyt vaan tehdä tämmösen pikaisen pikkupostauksen, kun en oo aikoihin ehtinyt mitään kirjottelemaan, eikä tässä nyt sen ihmeempiä oo edes tapahtunut. Jos en oo ollut koulussa, niin sitten oon ollut töissä. Semmosta tällä hetkellä, kesälomaa ja tenttien loppumista odotellessa!

Tänään on ollut aika tahmea päivä monestakin syystä, mutta onneksi ollaan selätetty eilisen huvittelun jälkeiset olotilat pelaamalla moottoripyöräpeliä X-boxilla, katselemalla suomifilmejä ja sit oon vielä yrittänyt tuputtaa hyvää oloa kuuntelemalla mm. R.E.M.:in Shiny happy peoplea ja lukemalla näitä asioita jotka saa hymyilemään. Käytiin myös vapputorilla ostamassa lakuja. Meno oli vähän rauhallisempaa kuin Sjoen vapputorilla, ja se oli todella huojentavaa, koska siellä vapputorille meneminen on iso kynnys. Tekeekö metrilakuja mieli niin paljon, että uskaltaa mennä sinne riehuvien ja päästä varpaisiin värjättyjen, kakan hajuisten ja kananmuna-ketsuppi-jauhosekoituksella kuorrutettujen pikkunassikoiden ahdisteltavaksi. Onneks täällä oli niin ihanan rauhallista, ja lakukin maistui! Ylläri.
Tästä kaikesta huolimatta tuntui siltä, että valkolakki kiristi selkeesti aika lujaa eilen, kun päätä jomotti aamulla. Tähän voisi myös lisätä, että oon nyt vasta keksinyt tosi ihanan tavan viettää aikaa, joka on myös näitä elämän erittäin pieniä ja hauskoja iloja. Seisoskelu sillalla moottoritien yläpuolella on ihan parasta, varsinkin jos menee  seisomaan sillan kaiteen viereen ja kurkottelee sen yli, ja rekka tulee sillan alta. Silloin tuntuu siltä että se veis jalat alta, kun se katto osuu melkein siihen sillan yläreunaan asti! Keksin tän viime vuonna, tuun siitä oikeesti tosi hyvälle tuulelle :D Halpa keino viihdyttää itseään.

Hyvälle tuulelle saa myös se, kun on paljon koulutehtäviä, ja kun rupeaa tekemään enkun tehtävää ja tajuaa, että teki sen ennakkoon valmiiksi jo joskus muutama viikko sitten. Tänään kävi näin, ja oon oikeesti ollu tosi kiitollinen että jaksoin tehä sen joskus ennakkoon, lovely.

Mutta huomenna taas kouluun (onneks vasta kympiltä) ja arki takasin käyntiin. En usko että ehdin ihan kauheesti taas kirjoittelemaan, koska tosiaan tätä koulua joutuu käymään tällä hetkellä aika intohimoisesti, tenttejä tuntuu olevan ihan älyttömästi, ja töitä pukkaa. Kyllä tää tästä helpottaa. Nyt täytyy kieriä sänkyyn pitämään huolta, että tommonen söpö pikku mussukka ei näe pahoja unia. Heissuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti