sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kuiva kausi


No terse! 
Huh ja huh. En oo todella ehtinyt päivittämään ikuisuuksiin blogia koulukiireisiin vedoten. Huomenna aamulla pitäisikin vielä ponkaista ylös yhdeksäksi ja käydä täyttämässä koepaperi (sydämillä ja kukkasilla, asiapitoisuudesta en kyllä menisi takuuseen...) farmakologia-aiheisilla termeillä. PÖÖH. Mutta onneksi päivä ei ole niin ankea kuin miltä se saattaisi kuulostaa. Rakas ystäväni N tulee käymään meidän "uudessa" kämpässä ekaa kertaa! Kai tätä uudeksi vielä voi sanoa, vaikka ollaankin asuttu jo 3kk? Ja muutenkin, onhan tuo koulun loppuminen aina aika riemukas asia, kun ei tarvi murehtia yhtään mistään! Töiden tekokin on ihan jees, varsinkin kun töiden jälkeen saa heittää aivot narikkaan ja painua biitsille ruskettamaan nahkaa.


Tän päivän tenttiin lukeminenkin oli oikeestaan ihan mukavaa, kun meillä on tossa tommoinen sisäpiha, missä on semmonen mummokeinu, jos tiedätte mitä tarkoitan! Siinä sitten yritin kärventää tätä kalkkunaihoa samalla kun pänttäsin jotain asioita, jotka ei oo edelleenkään kovin hyvin sisäistetty. Mutta oli silti kivaa lukea jopa. Toki mieluummin olisin lukenut Pilvibongarin opasta, joka tulee olemaan se kirja, jonka saan luettua kokonaan tänä kesänä. Hankin sen jo viime vuonna, mutta en oikein ehtinyt sitä selailla. Ehkä sit tänä vuonna! Aion kyllä ruskettua tänä kesänä, ja käyttää hyväksi jokaisen ulkona mahdollisesti käytettävän sekunnin, kun viime kesänä löhösin sisällä kun olin niin poikki.

Tää on kyllä niin kiva. Taivaanrannan maalarit; ostakaa.

Käytiin pikkusiskon ja äitin kanssa Tampereella viime viikon lauantaina. Sisko hinkui kattomaan lätkää, kun tuli Suomen peli, mutta mua nyt ei olis voinu vähempää kiinnostaa. Siksi löytyikin tämmösiä:

Paita GT ja lakanat juuri siellä missä niiden kuuluukin olla


Shortsit H&M

Tosi lyhyt toppi GT

Innostuin nyt niin kovasti näistä edestä solmittavista, niin ostin toisenkin. GT.

En meinannut suostua uskomaan, että maksimekko vois näyttää hyvältä. No en tiiä näyttääkö, mutta ostin silti. H&M.

Mutta silti tää ankkuripaita vei mun sydämeni! <3

En kyllä malta odottaa huomista! Ensin se tentti, ja sen jälkeen yhtä maailman ihanimmista seuralaisista <3
Ja hei, me ollaan ehkä menossa terassille. Oon ollut nyt terassilla neljänä iltana peräkkäin, suostuukohan ne enää laskemaan mua sisälle? Eilenkin oltiin vaan 6,5h istuskelemassa... No mutta hei, kesä!!!

Hyvää yötä, kirjoittelen varmaan lisää tulevalla viikolla, kun mulla alkaa LOOOOMAAAAA!
2 kommenttia: