lauantai 30. kesäkuuta 2012

Jenni Oliver - alaston kokki

En oikeesti oo alasti, mutta kokannut oon.
No nyt on pakko myöntää, että en vaan oo jaksanut kirjotella mitään pitkiin aikoihin. No, eipä tässä töitä kummempaa. Onneksi tuntuu nyt siltä, ettei koko kesä mee ihan samalla tavalla hukkaan kuin viime kesä, oon saanut onneks tehtyä aika paljonkin asioita joita saattaisin jättää tekemättä pelkän väsymyksen takia. Se on ehkä enemmänkin asenteesta kiinni, viime kesänä en tajunnut juoda kahvia! Hahah, tein jopa testin, join eilen aamulla kaks kuppia ja tänään en ollenkaan. Kyllä, olen leirini valinnut. Ei tuu meinaan päivästä yhtään mitään ilmankaan! Pelottavaa olla näin koukussa, mutta onneks sentään on joku pakokeino niihin silmäpussien roikottamis -aamuihin, kun mikään ei vaan onnistu.

Ollaan lähdössä E:n kanssa tiistaina Helsinkiin ja viikonloppuna meen N:lle Tampereelle! Meinataan näillä näkymin mennä myös Särkänniemeen hurvittelemaan, onhan se kuitenkin ihan normaalia tän ikäisiltä :D Pakko keksiä mahdollisimman paljon kaikkea kivaa tälle kesälle, olis parit mökkireissutkin järkkäilemättä. 

Tässä kuvia, jotka kertoo lyhyesti asioista mitä tein tänään, joita on yleensäkin ihanaa tehdä tai havainnoida. Vaikka ne ei ookaan mitään sen kummempaa, niistä tulee hyvä olo.

Lapset ja niiden leikit on parasta. Varsinkin ne lapset, jotka etsii päättäväisenä aarretta merimieslakki päässä!Se, että hiukset on kasvanut ja on varaa käydä kampaajalla!Ruoka, varsinkin jos onnistuu leikkimään Jamie Oliveria omassa kotonaan :DD Eiks näytä aika herkulliselta? Resepti löytyy mutu-tuntumalla, eikä se oo muutenkaan vaikea. Kaikkee vaan sekasin ja vóila!Girls night out kotona yksin ja huomenna seiskaksi töihin. Mutta ei se mitään, pitkästä aikaa yksin kotona, pakko sitä on nauttia kun saa puhua yksistään, katella laatuohjelmia, kuten satuhäitä ja avaraa luontoa, laulaa spotifysta hönttiä soittolistaa läpi ja rentoutua! AAH. (Soittolistalla muun muassa Katri Helenaa, Jari Sillanpäätä sekä Whitney Houstonin And aaaaaaiaaaaaai, will aaaaalways love youuuuuuuuuu! Onneks seinänaapurin pappa on viikonlopun poissa, eikä muut varmaan välitä?)
Niin, ja mitä olis rentoutuminen ilman mässyä? Älkää toki luulko että tässä on koko potti, kuvaan pääsi enää jämät! ;D

Toivottavasti tää kesä nyt oikeesti olis vähän aikaansaavampi kuin edelliskesä, koska tuntuu etten tehnyt oikein yhtään mitään silloin. Rahaa meni vaikka kuinka, vaikka mitään en ostanut. Yleensäkin tänä vuonna oon ostellut vähän isompia ja kalliimpia ostoksia, enkä oo ihan niin paljoo miettinyt rahankäyttöä, oon ollut paljon onnellisempi ja tehny parempia valintoja rahankäyttöön liittyvissä asioissa. Siis hus pois kahviloissa käymiset, leffojen vuokrailut ja turhat pikkuostokset! Pitäis aina ostella kalliimpaa niin on pakko paastota ostosten kanssa välillä, pikkusiin ja turhiin asioihin tuntuu menevän niin paljon rahaa, että sillä samalla rahalla ostaa vaikka mitä isompaa!

Ja elokuun alussa sitten meidän huusholliin ilmestyy semmonen tapaus johon tulee menemään niin paljon rahaa kun vaan ikinä jaksaa ostaa. Se tulee olemaan niin hemmoteltu lapsukainen kun vaan ikinä voi olla!
Yritän muistaa ja jaksaa kirjoitella enemmän, tää on ihan terapeuttista saada ajatukset välillä pois työasioista jonnekin muualle. Hyvää viikonloppua niille joilla semmoinen on! 

Ja tähän loppuun vielä biisi, joka on itsessään aika kammottava, mutta joka liittyy erääseen reissuun, jonka tekisin koska tahansa uudelleen! ME EI SAADA AIKUISTUA VIELÄ!!


Pusi pus!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti