maanantai 20. helmikuuta 2012

Tuparimaraton

Hei vaan!

Olipas kivat tuparit vol.1! Saatiin lahjaksi lahjakortti Pentikille, mikä oli ihan älyttömän kiva lahja! Saatiin myös skumppaa, pyyhkeitä ja kaikista paras lahja oli ehdottomasti... Robinin cd :D Mikähän on mahtanut soida päässä koko viikonlopun?

Ilta meni kivasti, paikalla oli kivaa porukkaa ja leipomukset onnistui. Cupcaket oli kyllä hyviä, mutta kuorrutus olis voinut olla vähän makeampaa. Mutta ainakin ne oli söpöjä!


Kuvasta puuttuu daim-kakku, mikä on ainakin henkilökohtaista lempiherkkua.


Söpö Sofia ja joku vähän vähemmän söpö.

Aamun valjetessa myös totuus valkeni. Ja totuus on se, että me ei olla vielä tänäänkään (maanantaina) uskallettu mennä keittiöön siivoomaan. Kyllä se siellä odottaa...

Tänään oli eka päivä joulun ja harjottelun jälkeen koulua. Oli tosi kiva nähdä koulukavereita, ja ihan mukavaa oli myös koulussa oleminenkin. Oli sinne pikkasen jo ikäväkin, mutta on tulossa niiiin raskas kevät, että vähän jännittää. Ja kesätöiden hakeminenkin on niin stressaavaa. Mutta onneksi sentään aurinko paistaa, että on mahdollista saada vähän energiaa edes siltä suunnalta. Nyt kyllä oon päättänyt, että rupeen lenkkeilemään heti kun vaan lumet vähän sulaa. Sit kun ne on sulanu, niin on vaikee juosta kun on loskaa. Sit kun loska katoaa, ei voi juosta kun on pölyä ja se yskittää ja menee silmiin. Sen jälkeen tulee niin kuuma ettei jaksa lähteä. Sitten onkin taas syksy, ja tulee sateet. Jos tarvitte tekosyitä, ottakaa yhteyttä.

Mutta nyt keskityn jämäcupcakelautasen tyhjentämiseen. Kauan eläköön pyhä kolminaisuus; rasva, sokeri ja kermavaahto!

Ensi viikonlopun Tuparit vol.2:sta odotellessa ;)

2 kommenttia:

  1. ihanan näköisiä juttuja! Laitakko tuon reseptin mulle vaikka jollain söpöllä kirjepaperilla tulemaan etana postilla <3 pus

    VastaaPoista
  2. Haha söpö <3 Laitan sulle tuleen tällä viikolla jos vaan muistan! :---) pus

    VastaaPoista