torstai 16. helmikuuta 2012

Tatuointi ei kuse, ei hauku, ei haise.

Huhhei!
Paljon on ehtinyt tapahtua muuton jälkeen. Nettitikku on ollut keskisormi pystyssä meitä kohti, eikä oo päästänyt edes sähköpostia lukemaan. Tänään saatiin vihdoinkin kunnon netti toimimaan! Meidän pitää tehdä koulutehtävä, joka oli mulla enää pientä silausta vaille valmis, ja sen silauksen onnistumiseen tarvin juurikin nettiä. Voin siis saada sen ajoissa valmiiksi, jee.

E tuli töistä kotiin, ja lähettiin ostamaan uutta telkkaria. Tehtiin semmonen diili, että hän saa ostaa telkkarin, ja jos meinaan hommata koiran, niin saan ostaa sen omilla rahoillani. Oikeastaan, mun koirakuume alkaa jo vähän väistyä tatuointikuumeelta. Ja tässä elämäntilanteessa rupesin miettimään, että tatuointi on toki arvokas, mutta koira on arvokkaampi. Tatuointia joutuu ehkä joskus värittämään uudelleen, mutta koiralle joutuu ostamaan ruokaa ja kaikkea ylimääräistä, ruokakippoja, balettipukuja ja vilkkuvälkkykaulapantoja (?). Tatuointia ei tarvi viedä aamulenkille. Tatuointi ei myöskään kuse matolle. Mutta se voi kusta, jos tatuoija ei osaa tehdä sitä oikein. Jos lähtee lomareissulle, tatuoinnin voi ottaa mukaan, eikä sitä tarvi eikä ehkä kannatakaan laittaa lentokoneessa ruumaan, eikä tarvi istua junassa lemmikkivaunussa. Sitä ei myöskään tarvi, eikä oikeastaan edes voi kovin kivuttomasti, jättää hoitoon kenellekään kaverille tai sukulaiselle. Koira kuolee jonakin päivänä ja aiheuttaa surua, mutta tatuointi on ja pysyy, ja kuolee sitten mun mukana. Ihanan uskollinen ystävä siis!
Tässä elämäntilanteessa, tatuointi, valitsen sinut! 
(Simo-työnimen saanut koira tulee sitten myöhemmin...)

Harmi vaan, että yleensä naapurin mummat kiertää tatuoinnit kaukaa, ja pysähtelee silittämään koiria :( Mutta voin kuitenkin yrittää, jos ne tulis vähän silittelemään tatuointia sitten kun se on parantunut.

Ja senpä takia laitoin viestiä kaverin suosittelemalle tatuoijalle, ja lähetin myös kuvan tatuoinnista jonka haluaisin. Siis siitä samasta mitä oon hehkuttanut täällä jo monta monta kertaa. Vapaat ajat meni toukokuulle saakka, mutta peruutusajoista saattaisi löytyä mulle sopiva. Nyt oon vaan päivittäny sähköpostia joka viiden minuutin välein ja ootan et milloin saan varata ajan! Nyt se tosiaan tapahtuu!!!
Can't wait!!!

Tällä hetkellä teen melkoisia siivouksia kotona. Meillä on nimittäin lauantaina tuparit vol.1, ja meinaan leipoa jotain herkkua :) Tosi tooosi kivaa. Oon jotenkin stressannut ihan kauheesti siitä et mitä leivon ja mimmosta boolia tehdään ja kuinka paljon siivoan. Mutta se on ollu semmosta positiivista stressiä, voiko tätä stressiksi edes luokitella? Tämmönen kiva kutina mahassa, joka ennustaa jotain hyvää tapahtuvaksi... Katsotaan kuinka käy ;) Oon jopa tehnyt suunnitelmalistan vihkoon:


Tämä lupaus toteutuu


Paita: H&M
Koru: H&M


Paita: H&M


Paita: Arvatenkin H&M


Nyt yllätän! Paita on Onlyn!

Tähän loppuun haluan vielä lisätä minun ja rakkaan äippäliinini keskustelun
aiheesta tutkimusten ja lähteiden etsiminen ja merkkaaminen:

täyttä skeidaa!!!
täyttä kari vekkaa, eli veri kakkaa!
meleenaa!!!
räkää ja ripulia!
sitähän se ihmisen elämä sisältää mm.
16:50
niin, syömistä ja sontimista


Näiden elämän pääkohtien äärelle on hyvä lopettaa. Hauskaa viikonloppua hanipuppelit! <33 kommenttia:

  1. Aaah ihana toi tatuointi vs koira.

    VastaaPoista
  2. voi ei, perustelit liian hyvin jenni mulle, miksi koira ei voita tatuointia!

    VastaaPoista
  3. Haaa kiitos! Tatuoinnista koituva äänihaittakaan ei jatku kotiin asti, vaan se tapahtuu tatuointiliikkeessä. Sekin vielä!

    VastaaPoista