maanantai 6. helmikuuta 2012

Sulkasato ennen kesää

Olipas ihanan keväinen päivä! Käytiin kävelyllä E:n kanssa, oli kivaa käydä pihalla, ja samalla tehdä vähän sivubisneksiä. Kävin nimittäin varaamassa kirpparilta pöydän! Oli aika kiva sattuma, kun löydettiin sinne kirpparille puolivahingossa. Rupesin samantien penkomaan laatikoita ja kaappeja, ja alkoi pikkuhiljaa tuntua että voisin ilmeisesti laittaa myyntiin lähes kaikki tavarat mitä omistan :D Aattelin nyt ees pari vaatekertaa jättää hyllyyn, koska pelkät sukat jalassa ei vielä oikein tarkene tallustelemaan.
Mutta pian tarkenee!
Koska kesä kolkuttelee jo!!
Käykääpä tarkistamassa, kolkuttaako se jo teidän ovellanne:
Itse aion varmasti osallistua (jo kuudetta kertaa!) aitojen sisäpuolella tapahtuvaan hulabaloohon!
Justice, ette pääse tälläkään kertaa mua karkuun! Mutta tällä kertaa pidän narikkalapun tallella keikan aikana, koska käsittääkseni en tarvi sitä siellä. Edelleen on selvittämättä, miten 08-vuonna se katosi niin mystisesti :D

Muutenkin alkoi kesättämään aika paljon. Olen vihdoin ja viimein päättänyt, että otan tatuoinnin. Käteen. Ja se tulee olemaan sulka. Monet ottavat tatuoinnin ihan huvin vuoksi, ilman mitään sen kummempia perusteluita, mutta itselläni on siihen niin hyvä selitys, että jopa henkeen ja vereen tatuointeja vastustava äitini ymmärsi tatuoinnin merkityksen itselleni, ja kehotti ottamaan mieluummin sulan kuin linnun! Se on oikeesti aika iso juttu jos äiti hyväksyy sen että voin ottaa tatuoinnin, koska "niitä on vaan linnakundeilla ja merimiehillä". Olisin toki ottanut sen joka tapauksessa, etten mitään lupaa sentään joudu kyselemään enää tässä iässä, mutta sain sentään selitettyä hyvän syyn ottaa sen. Mutta tämä stoori tatuoinnin takana ei kuulu näille sivuille, kerron sen harvoille ja valituille. Eli varmaan avaudun baarissa jokaiselle ja lähetän kaikille sähköpostissa kiertoviestinä. Ja jos ette lähetä sitä viiden sekunnin kuluttua, niin yöllä sänkynne viereen tulee seisomaan Paavo Lipponen, joka sanoo "Pöö".

Mutta tosiaan, nyt seison sanojeni takana, ja aion uskaltaa ottaa tatuoinnin ennen kesää. Ja jos en malta ottaa, niin tulkaa joku amatööritatuoija tekemään se mulle vaikka salaa nukkuessa, koska oon miettinyt sitä jo ihan tarpeeksi.


                                    No vitsi vaan, poistatin ton Bellan koska mun pitäis olla sen tilalla.

Hyvää viikon alkua kaikille, paitsi Bellalle <3


2 kommenttia:

  1. Noi sulkatatutoinnit on kyllä tosi hienoja! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Ne on niin hienoja, että varasin just ajan tatuoijalle ;)

    VastaaPoista